AAUP

ARQUITECTES ASSOCIATS URBANISME & PAISATGE

L'equip

Aquest estudi professional treballa habitualment amb un equip de col·laboradors externs, estable i altament qualificat, de les diferents branques de l'activitat professional. És un equip consolidat, amb molts anys de treball conjunt, i avalat per un important nombre de treballs en equip, aprovats i executats.


Maurici Anglarill, advocat

Advocat especialista en dret urbanístic, actualment dirigeix el Bufet Anglarill & Agulló, advocats. Col.labora amb en Jordi Romero des de 1996, havent participat en els Plans d'ordenació de Creixell, Sant Bartomeu del Grau, Avià, Olvan, La Coma i la Pedra i el POUPM de la Cerdanya, i en la resta de plans urbanístics i figures de gestió de l'estudi.


Anna Torrella, economista

Economista, especialitzada en economia urbana i economia comercial. Des de 2008 col.labora habitualment en els plans urbanístics de l'estudi.


Limonium SCP

Empresa dedicada als temes mediambientals, amb especial indicència en el planejament urbanístic. Col.labora en la totalitat dels treballs urbanístics de AAUP des de l'any 2002.


Imma Jansana (JDVDP), arquitecta paisatgista

Amb l'Imma Jansana venim realitzant conjuntament, des de fa molts anys, un important nombre de projectes en el camp del paisatgisme i l'espai públic, com són la urbanització del nucli històric d'Hostalric, el parc de la Mediterrània a l'antic abocador de Guixeres a Badalona, la restauració de la pedrera de la Vallensana, el POUPM de la Cerdanya i el projecte de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira.


Encarna Cortés, arquitecta

L'Encarna Cortés col.labora des de 1998, i s'ha especialitzat en temes de desenvolupament de projectes d'edificació i espai públic. Coordina els projectes d'aquests dos àmbits.